Staatsie Vivere, Gevoel voor leven

Wie ben ik?
Ik ben Laura Triepels-Broeders, 28 jaar, getrouwd, trotse moeder van 3 kinderen en eigenaresse van het centrum Staatsie Vivere.
Al op jonge leeftijd heb ik veel op mijn bord gekregen. Voelde mij vaak niet begrepen en begon me hierdoor terug te trekken. Zo kwam ik in mijn eigen wereld terecht. Was een echte dromer als kind, maar wist hierdoor wel heel goed wat ik graag zou willen in de toekomst! MENSEN HELPEN OP DE MANIER DIE GOED VOOR HEN IS. Iedereen is anders dus zijn er op maat gesneden behandelingen om iemand weer in zijn kracht te zetten.

Waarom moet je bij ons zijn?
Door de levenslessen die ik op jonge leeftijd al moest ondergaan (en nu nog steeds) begon ik mijn leven te analyseren. Blijf ik in deze ‘cirkel’ of wil ik mijn leven anders leven? Waarom overkomt mij dit en wat kan ik er van leren? Hoe halen wij het beste in ons naar boven, ons eigen gevoel voor leven waar we stiekem van dromen?!

In onze maatschappij word er verwacht dat we maar gewoon normaal gedrag vertonen, en wij leren om het minimale uit het leven te halen want dat is al goed genoeg. We worden snel in hokjes geplaatst en vaak niet begrepen door de mensen in onze leefomgeving. DIT IS ZO’N ENORME TIJDVERSPILLING! Wij zijn toch allemaal één? Wij hebben allemaal toch een doel? Waarom houden we het simpel en veilig als het buiten die comfortzone zoveel mooier is? Vaak zit hier angst en onzekerheid onder.
Als je lekker in die cirkel blijft zitten en er gebeuren steeds nare dingen dan kan ik jou haast garanderen dat je dit leven voor de rest van jouw leven gaat ervaren. En geloof me, ik kan het weten. Door afstand te nemen van de ene situatie, verzeilde ik in een andere situatie die net zo erg was. Gelukkig had ik een netwerk van goede therapeuten om mij heen die mij enorm hebben geholpen. Die mij nog steeds zien voor wie ik ben, en me hierdoor de hulp gaven die ik nodig had. Een steuntje in de rug is altijd fijn om te ervaren maar helaas zijn er veel mensen die deze steun niet krijgen. Deze steun willen wij jou bieden binnen Staatsie Vivere. We zullen er alles aan doen om jouw gevoel naar boven te halen om het meest uit je leven te halen.

Hoe mooi is het dus om een centrum te hebben met waardevolle therapeuten, die samen met jou op zoek gaan naar waar het probleem vandaan komt, en hoe dit op een natuurlijke manier opgelost kan worden. Hierdoor leer je in jouw eigen kracht te staan.
Wij hanteren niet de manier van alleen kijken naar waar je last van hebt. We gaan veel dieper op de klachten in. Ik ben namelijk van mening dat er veel meer onder een lichamelijke klacht zit dan alleen de pijn of jeuk.

Ook worden er lezingen en workshops verzorgd binnen Staatsie Vivere, en hebben we een online community om jou iedere dag te stimuleren om positief in het leven te staan. Dit alles heeft met persoonlijke ontwikkeling te maken. Voor iedereen is er wel iets dat je aanspreekt en waar je je prettig bij voelt.

Wat doe ik?
Zelf heb ik een massage/detoxpraktijk binnen het Centrum Staatsie Vivere. Ik hou me vooral bezig met het ontzuren en ontgiften van het lichaam, maar ga ook op zoek naar de blokkades. Van alle ziektes komt 90% voort uit verzuring. De grootste boosdoener is stress. Dus hoe fijn is het om even heerlijk te ontspannen op een massagetafel .

Ook ga ik op zoek naar lezingen en workshops voor het centrum Staatsie Vivere, Staatsie Vivere Online Community en therapeuten voor een mooie samenwerking! SAMEN STAAN WE STERK, EN KUNNEN WE HET NOG MOOIER MAKEN DAN DAT HET AL IS!
Lijkt het jou leuk om binnen ons centrum actief te zijn? Er zijn ruimtes voor het voortzetten van de praktijk, en ook voor het geven van lezingen en workshops ben je bij ons aan het juiste adres! Geïnteresseerd? Neem dan contact met mij op! info@staatsievivere.com of 0652668699 www.staatsievivere.com

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.