→ Wij zijn nog opzoek naar teamversterking! Ben jij toe aan een leuke uitdaging neem dan contact op met Laura Triepels. ←

 

Laura Triepels- Broeders: +316-52668699
Oprichtster van Staatsie Vivere tevens detox en massagespecialist.
Deze droom is al op jonge leeftijd gewekt. Altijd een grote interesse gehad in de alternatieve geneeswijze, ivm lichamelijke klachten waar ik op jonge leeftijd “last” van had. Ben er in die periode achter gekomen dat er niet alleen naar de klacht gekeken moest worden maar ook naar waar het vandaan komt.
Heb 7 jaar in een natuur/reform winkel gewerkt, waar ik veel heb mogen leren over de gezondheid.
Vanaf 19-07-2012 heb ik mijn eigen massagepraktijk. Mijn specialiteiten zijn de Atlascorrectie, Klassieke massage, Holistisch energetische ontspanningsmassage,Triggerpoint therapie, Cupping therapie, Hoofdpijnmassage, Fibro massage, Rugpijn massage, Quantum touch en Acces Consciousness. 
01-09-2014 Is de datum dat mijn droom in vervulling is gegaan.
We hebben een mooi team waardoor we sterk staan om u met de gezondheid te helpen/ ondersteunen.

 

Jose Bussem: +316-50564688

Na het VWO heb ik in diverse functies gewerkt en me bezig gehouden met het stichten van een gezin. Toen onze jongste spruit naar school ging ben ik in zwembad de IJzeren man in Weert gaan werken als zwemonderwijzeres en coördinator aquasportief. Vanuit het gevoel dat je je talenten moet benutten de opleiding paranormaal energetisch therapeut gevolgd aan de Academie voor Natuurgeneeskunde Zuid-Nederland, hier heb ik ook de opleiding tot klassiek homeopaat gevolgd, waarvan ik in 2006 afgestudeerd ben.
Buiten energetisch therapie en klassieke homeopathie maak ik in mijn praktijk gebruik van psychometrie, bloesemremedies, fythotherapie en meditatie technieken.

 

Anke Custers: +316-50637428

Mijn naam is Anke Custers, en ik ben orthomoleculair therapeut binnen Staatsie Vivere.   Met heel veel enthousiasme start in dit mooie gezondheidscentrum mijn eigen praktijkje genaamd: `Anke Custers, natuurlijk met voeding`

Daarnaast ben ik nog altijd werkzaam als dialyse-verpleegkundige. Ik zie de activiteiten in mijn eigen praktijk dan ook duidelijk als een aanvulling op de reguliere geneeskunde, en niet uitsluitend als alternatief.

In de orthomoleculaire geneeskunde staat het gebruik van goede, uitgebalanceerde voedingsstoffen centraal. Die natuurlijke, vriendelijke en vooral ook heel effectieve benadering inspireerde me. Voeding is de basis van je gezondheid.

Orthomoleculaire geneeskunde is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en natuurlijke voedingsstoffen zoals vitamines, mineralen, aminozuren, vetzuren, eiwitten, enzymen en bepaalde kruiden met een bewezen werking.

Mensen kunnen met diverse gezondheidsklachten bij me terecht, zoals vermoeidheid, darmklachten, maagklachten, huidklachten, overgewicht, diabetes mellitus, reumatische klachten, hormonale klachten en slaapproblemen. Verder kan ik preventief advies geven over voeding en het gebruik van voedingssupplementen.

Ik ben aangesloten bij de MBOG, beroepsvereniging van orthomoleculaire geneeskunde ( ww.mbog.nl) De consulten komen in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraars. http://www.ankecusters.nl/

 

Ester Alofs: +316-11628336

Binnen Staatsie Vivere ben ik actief als (neurologisch) muziektherapeut. Na 15 jaar werk binnen grote zorgorganisaties, werk ik sinds 2014 in ook in mijn eigen praktijk. Muziek kan diep raken en heeft invloed op emoties en stemming. Muziektherapie maakt hier gebruik van, onder andere door middel van improvisatie, het uitvoeren van bestaande muziek, het luisteren naar muziek en het gebruik van de stem. Deze werkvormen bieden nieuwe mogelijkheden tot interactie en expressie.

Binnen muziektherapie is het gesprek niet het belangrijkste middel. Je hoeft niet muzikaal te zijn. Het draait om het doen, de ervaring en de verandering die het teweeg brengt. Voor wie kan ik iets betekenen? Zit je niet goed in je vel of te veel in je hoofd? Pieker je veel, is je stemming niet zo best of zit je in een burn-out? Dan kan ik wellicht iets voor je betekenen. Maar ik ben er ook voor kinderen met leer- of ontwikkelingsproblemen. Ik bied trajecten in rouw- en verliesthema’s. Je kunt hierbij denken aan het verwerken van het verlies van dierbaren, je gezondheid, baan of relatie. Verder werk ik met volwassenen en ouderen met neurologische problemen, zoals dementie, Parkinson en na een hersenbloeding. En dan nog de gezonde 55+ die zo fit en alert mogelijk oud wil worden.

 

Ik ben aangesloten bij de FVB (Federatie voor Vaktherapeutische Beroepen), de NVvMT (Nederlandse Vereniging voor Muziektherapie) en ben kwaliteit geregistreerd binnen het Register Vaktherapie. Verder bied ik RGM-training en ben aangesloten bij RGM-Nederland.

Medio september gaat mijn website de lucht in, daar is dan uitgebreidere informatie te vinden. www.esmajeur.nl  

 

Claire Mols: +316-18238378

Moeder van 2 kinderen en mijn oorsprong ligt in de neurowetenschappen. Al tijdens mijn studie kwam ik er achter dat mijn interesse meer ligt in de alternatieve geneeskunde. Ik ben me dan ook na mijn studie daar op gaan richten.

Door het volgen van opleidingen en cursussen heb ik mij gespecialiseerd in de traditionele chinese geneeskunde en de electronische acupunctuur. Hierin heb ik inmiddels mijn eigen praktijk gestart.

Tijdens mijn consulten benader ik de mens als een geheel, maak ik gebruik van verschillende onderzoeks- en behandelmethodes welke op mijn website terug te vinden zijn, en ga ik uit van de vijf natuurgerichte principes te weten; energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding en levenskunst. Hiermee ga ik op zoek naar de oorzaak van uw klachten en probeer deze weg te nemen zodat ook de klachten verdwijnen in plaats van dat ik mij alleen richt op de losstaande klachten. http://www.novastatera.nl