Als je echt graag wilt

Klopt helemaal 💝. Ongeveer 5 jaar geleden besloot ik mij te richten op mijn massagepraktijk (en hoopte ik stiekem dat mijn echte droom ooit uit zou komen) ik stopten in de natuur/reform winkel waar ik 7 jaar heb gewerkt en ging er helemaal voor! Al snel gingen er vele deuren voor mij open. De praktijk liep toen al goed, maar die ene droom bleef maar in mijn achterhoofd rond spoken. Toen werd me gevraagd door de juiste persoon wat ik nou echt zou willen. En toen ging de grote poort open 😍. Mijn droom werd werkelijkheid! Wie had dat nou gedacht!?
Op jonge leeftijd moest ik al op mijn eigen benen staan, wist ik al wat mijn droom was, maar het zou een lange weg worden (of misschien zou die ene droom wel nooit uitkomen). Tot dat ik besloot om lekker egoïstisch voor mezelf te kiezen ipv altijd maar voor andere te zorgen, en mij op agressieve (en dan beschrijf ik het nog netjes) wijzen te laten onderdrukken.
Ik vertrok met mijn hond en een tas met kleren naar Kelpen 😳😉.
Na een dik jaar leerde ik mijn man kennen die mij zag voor wie dat IK was, en me laat groeien op de manier hoe IK dat wil.
Toen begon ik op een kamertje in ons huis te masseren. En een poosje daarna leerde ik de overbuurman kennen (en toen werd mijn droom werkelijkheid). Nu zijn we 3 jaar verder ben ik een trotse moeder van 3 prachtige kinderen, en mijn man staat nog steeds aan mijn zij 😍. Hoe mooi is dat?! Ik zeg niet dat het makkelijk is maar geniet er met volle teugen van! Vanmorgen zat ik weer met mijn dochtertje in Maastricht voor een controle. Maar realiseerde me hoe DANKBAAR ik ben. Wat mijn gezin nodig heeft probeer ik ze te geven, en daarnaast run ik een prachtig centrum waar ik enorm van leer en groei! Conclusie: ik doe wat ik wil en wat mij gelukkig maakt! En dan gaat de rest vanzelf 😉. BEN JIJ AL BEZIG MET HET VOLGEN VAN JOUW DROOM? Ik ben benieuwd .#livingthegoodlife #dankbaar #trots

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.