De kracht van Visualiseren <3

You were not born to just go to work, pay bills and die.
Deze tekst kwam ik vanmorgen tegen op facebook, en dit inspireerde mij om een blog te schrijven.
In onze maatschappij wordt dit namelijk wel van ons verwacht! Het wordt ons niet verteld maar de meeste mensen doen dit helaas wel (werken, rekeningen betalen, af en toe op vakantie en dat was het dan) . Want wat is voor de meeste mensen nou fijner dan onze eigen comfortzone?!
Nu ben ik een persoon die het heerlijk vind om nieuwe uitdagingen aan te gaan en er helemaal voor te gaan. Ik overwin graag mijn angsten (ook al maakt dit mij ontiegelijk zenuwachtig) maar als dat ene stemmetje in mijn hoofd vind dat ik er klaar voor ben dan ga ik ervoor. Hier hoef ik vaak niet lang over na te denken en besluit dan gewoon om te doen.
De meeste mensen die Staatsie Vivere al een tijd volgen of mij persoonlijk kennen weten dat ik al de nodige levenslessen heb moeten ondergaan. Vind ik dit erg? Nee! Op dat moment misschien even wel maar als ik er aan terug denk ben ik enorm dankbaar voor al die zware lessen en heeeeel erg trots met waar ik nu sta. Al die moeilijke tijden hebben er ook voor gezorgd dat ik me lekker terug kon trekken en dat ik ga/ ging visualiseren. En wat werkt dat krachtig!

Zo visualiseerde ik al op hele jonge leeftijd (geloof dat ik toen 13 was) dat ik in de toekomst mensen zou gaan helpen om weer terug bij zichzelf te komen, hierdoor los je veel lichamelijke en geestelijke kwaaltjes al op. En de persoon te zien voor wie dat hij of zij is. Ze een luisterend oor te bieden zodat ze ervaren dat ze gehoord worden. Ook heb ik altijd gezegd als ik 24 ben dan heb ik mijn eigen praktijk, en als het zo mag zijn (want het is bij veel mensen niet van zelfsprekend) een kindje. En ja hoor VISUALISEREN VISUALISEREN VISUALISEREN. En mijn dromen werden werkelijkheid! Dus geloof in jezelf  De slingers moet jij zelf ophangen! Er is niemand die weet wat jij echt graag zou willen dus begin met uitspreken. Zo trek jij vanzelf mensen aan die nodig zijn om jouw droom werkelijkheid te laten worden.

Op de leeftijd van 21 jaar (toen ik eindelijk besloot om voor mijzelf te kiezen) dacht ik heel even -> dit gaat hem niet meer worden dat krijg ik nooit voor elkaar in zo’n korte tijd. Als deze gedachten mij gek probeerde te maken zetten ik ze meteen om! En ja hoor ik werd 24, een liefdevolle geduldige man  en had mijn eigen massagepraktijk en we kregen ons eerste kindje !
De droom van een centrum om met verschillende therapeuten samen te werken dat was de volgende stap. Deze durfde ik niet echt uit te spreken maar toen dat ik dat wel ging doen werd me het “zo in de schoot geworpen” en nu ben ik een trotse eigenaresse van een prachtig centrum!

Wat ik hiermee wil zeggen is laat je niet gek maken door mensen in jouw omgeving! WAT WIL JIJ?! EN WAT ZIJN JOUW DROMEN?! Ik maak zelf altijd een visualisatiebord en dit werkt voor mij perfect! Als het even allemaal tegenzit of zie door de bomen het bos niet meer hoef ik alleen maar te kijken naar het bord en dan weet ik weer welke kant ik op moet.

Ga opzoek naar wat jij graag wilt en waar liggen jou talenten! Ben jij tevreden met hoe het nu allemaal gaat dan ben je al super goed bezig! Ben je dit nog niet of wil je graag dingen bereiken? Neem dan de touwtjes in eigen handen en zoek een therapeut die bij jou past en je hierbij kan helpen. Door de jaren heen heb ik een enorm netwerk opgebouwd aan lieve mensen die de medemens graag willen ondersteunen. Dus loop jij tegen een bepaald probleem aan en wil jij daar graag hulp bij? Neem dan even contact met mij op en dan zal ik kijken wat ik voor jou kan betekenen

Warme groet,
Laura (eigenaresse Staatsie Vivere)

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.