Wat doe jij voor jouw lichaam?

De meeste gezinnen zijn alweer begonnen aan de voorjaarsschoonmaak. MAAR WAT DOE JIJ EIGENLIJK VOOR JOUW LICHAAM? In ons dagelijks leven komen wij voortdurend in aanraking met “dingen” die ons verzuren. Denk aan stress, voeding, autogassen, straling en ziekte. Gun jezelf een schoonmaak voor lichaam en geest en ga vol frisse moed de lente en zomer in. Zorg goed voor jezelf dan ben je mentaal en fysiek ook sterk genoeg om iedere uitdaging aan te gaan.

Met 6 behandelingen van 60 tot 90 minuten gaan we er alles aan doen om de afvalstoffen die zich vast hebben gezet in het lichaam af te voeren. Ook gaan we aan de slag met drukpunten om het hoofd op orde te krijgen. HOE FIJN IS DAT 

GUN JEZELF HET ALLERBESTE WANT JIJ BENT HET WAARD!

Kosten  €325,- inclusief 7×7 thee om het lichaam te stimuleren om nog sneller te ontgiften en ontzuren, en badzout voor een heerlijk voetenbadje of een volledig bad 

Interesse? Neem dan contact op met Laura 0652668699 of info@staatsievivere.com

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.