Dankbaar

En dan mag ik mijn dag afsluiten met een hele mooie behandeling 😍! Mevrouw komt al een lange tijd bij me. Aangezien ikzelf enorm gegroeid ben de afgelopen 1,5 jaar gebeurd er ook veel bij de mensen die bij mij op de tafel liggen 🙌. Dit viel haar ook al op en de mooiste gesprekken komen los na de behandeling. Zo vertelde ze mij ook dat ze zich niet door iedereen laat behandelen en al helemaal niet laat aanraken. Maar dat het bij mij erg goed voelt en dat ze de mooiste inzichten krijgt binnen mijn praktijk. En dan sluit je af met een dikke knuffel! Nou is dat een compliment of is dat een compliment. Wat ben ik dankbaar dat ik 7 jaar geleden alles heb omgegooid, en mijn droom heb mogen waarmaken! En de kans krijg om mijzelf door te laten ontwikkelen op een manier wat voor mij goed voelt. Wat een mooie reisÂ đŸ’«

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.