Doorzetten

Afgelopen weekend zijn we met ons gezinnetje vertrokken naar de Ardennen. De eerste keer in dik 3 jaar dat we een midweekje weg gaan MET ZIJN ALLE 😍. We durfden het eindelijk aan met Liv en binnen het centrum vond ik dat het nu onderhand tijd werd dat ik echt mocht ontspannen. En ja ik weet het! Het is onzin want iedereen heeft het nodig om op adem te komen. Alleen dacht ik dat er eerst dingen geregeld moesten worden! (En ja ik heb het voor elkaar)
Wat was dit een heerlijk weekend!

De afgelopen 3 jaar stond ik op standje overleven! Letterlijk en figuurlijk. Er was geen tijd om te herstellen want ten eerste hadden de twinnies ons hard nodig en daarnaast draaide het centrum en alle andere dingen ook gewoon door.
Het was niet alleen voor mij pittig maar ook voor Martin. Hierdoor liepen we (begrijpelijk) lichamelijke klachten op. Maar weer moesten we gewoon door knallen en hopen dat het snel in een rustiger vaarwater zou komen. We probeerde zoveel mogelijk rust te pakken (wat natuurlijk eigenlijk te weinig was) maar we zijn omhoog gekrabbeld en zijn sterker dan ooit ❤️! Gelukkig zijn we mentaal erg sterk en slaan we ons overal doorheen 💪.

Nu zijn we op een punt dat we ons mentaal en fysiek weer sterk voelen. We hebben 3 prachtige kids en super leuke diertjes waar we van genieten.

En daar zit je dan (volgens de meiden met de dikke billen in het vakantiehuisje) heerlijk in het bos in het huisje waar het voor Martin en mij 8 jaar geleden allemaal begon. In dit huisje zaten we tijdens ons allereerste weekendje weg! Maar nu met onze kids en een enorm groeiproces rijker!

Afgelopen weekend stonden we even als gezin centraal zonder dat we op de (stiekeme) automatische piloot door stuiterde.
Wat een helderheid en ideeën borrelen er in me op! Kan niet wachten om morgen weer aan de slag te gaan 😍!

Deze foto heb ik gemaakt op de veranda van ons vakantie huisje tijdens onze eerste dag. En dacht bij mezelf dit is nou precies wat ik mijn kinderen wil leren! Kijk verder dan dat je neus lang is! En laat je niet beperken door wat dan ook maar durf over het (in dit geval) hek te kijken 😉❤️. Als je wilt kun je heeeeeel veel bereiken 🙌.

Fijne avond allemaal 💫❤️💫

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.