❤ NIEUW LOGO ❤

De afgelopen weken stonden in het teken van stilstaan en duchtig genieten van alles wat ik bereikt heb. In september bestaat de Staatsie alweer 5 jaar! Wat is de tijd voorbij gevlogen en aan de andere kant voelt het alsof het al veel langer bestaat.

De meeste van jullie weten dat het na de geboorte van de tweeling allemaal niet zo rooskleurig verliep.
Maaaaaaaar het is me gelukt om alle ballen hoog te houden en gelukkig zit opgeven niet in mijn aard 😉
Ik ben ontzettend trots op wat we binnen ons gezin allemaal bereikt hebben.
Super dankbaar dat ik getrouwd ben met mijn geduldige man die nooit de moed heeft opgegeven. En mij laat stuiteren wanneer dat nodig is😂😂😂

Dus ik vond dat het tijd werd voor een nieuw begin 💪
Dussssssss bij deze wil ik jullie kennis laten maken met het nieuwe logo van STAATSIE VIVERE 😍
De afgelopen jaren laten we achter ons en neem in de toekomst alle mooie lessen mee die ik geleerd heb 🙌
Ik wil al mijn cliënten en patiënten enorm bedanken voor hun vertrouwen. De therapeuten die een ruimte binnen de Staatsie hebben gehuurd en alle deelnemers van lezingen demonstraties en workshops dit geldt ook voor jullie. Zonder jullie was dit nooit gelukt. MIJN DANK IS GROOT 🙏

Ik vond de libelle wel een mooi symbool voor het nieuwe logo 😁

💖DE LIBELLE💖
Japan
In Japan staat de libel voor kracht, moed, licht en geluk. Het werd door de Samoerai gebruikt als symbool voor kracht, wendbaarheid en overwinning. De libel is een vermaard jager en zou zich nooit terugtrekken. Ze vliegen nooit achteruit. Volksgeloof dicteert dat de libel de ziel van een overledene voorouder is die is teruggekomen om zijn geliefden te bezoeken. Japan wordt zelf ook wel het eiland van de libel (Akitsushima) genoemd, door de vorm van het land die aan het dier doet denken.

China
In de Chinese traditie wordt de libel gezien als een kind van de wind. Het staat voor speelsheid en verandering, maar ook voor geluk, welvaart en harmonie. Door haar naam (qingting), dat op het Chinese woord voor puur lijkt (qing), wordt de libel ook wel als symbool voor reinheid of zuiverheid gezien. Door zijn beweeglijkheid staat de libel voor Chinezen ook voor instabiliteit en zwakte. In Feng Shui, waar de libel een minder vaak gebruikt symbool is, wordt de libel gezien als brenger van geluk, nieuwe inzichten en een nieuwe start. Het is een symbool voor welvaart, kracht, verandering, wijsheid en vrede. De libel zou de ziel van de draak in de moderne wereld zijn en daarmee het drager van het ultieme geluk dat bij de draak hoort.

Indianen
Voor de Native Americans is de libel een symbool voor geluk, snelheid en puurheid. De libel kondigt verandering aan. Bij de Dakota/Lakota staat de libel voor illusies en fata morgana’s omdat hun vleugels zo snel bewegen dat je ze niet kunt zien. De Lakota riepen de libel aan als ze hun vijand in de war wilden brengen. De Hopi indianen zien de libel als brenger van geluk, vruchtbaarheid en overvloed. Bij de Maya’s staat de libel voor de god van creativiteit, Ix Chel, alsmede de drager van de ziel van overleden voorouders.

Nieuwe kansen
Doordat de libel alle kanten op kan bewegen, staat ze voor de eindeloosheid van mogelijkheden in het leven. Het totemdier libel vraagt je om niet in beperkingen te denken en te realiseren dat deze beperkingen soms door jezelf opgelegd worden. De vlucht van de libel staat voor vooruitgang, maar ook voor flexibiliteit. Omarm de luchtigheid van de libel, pas je aan aan omstandigheden en neem zaken niet te zwaar op.

Doorbreken van illusies
De libel staat voor spirituele groei en het doorbreken van illusies. Niet alles is zoals het lijkt en zo kun je je afvragen of hoe jij je nu voordoet wel in lijn is met wie je echt bent of wil zijn. Misschien zijn er gewoontes die je moet doorbreken om jezelf te kunnen zijn. Gewoontes die je jezelf hebt opgelegd of die door omstandigheden ontstaan zijn. Emoties spelen een grote rol, zeker als het emoties zijn die je niet toelaat, of die gebaseerd zijn op gedachten die niet overeenkomen met de werkelijkheid. De libel biedt je een nieuw perspectief en de kracht om je leven van een afstandje te bekijken. Daarbij moedigt de libel je aan om je eigen kleuren te laten zien en je licht te laten stralen.

Positiviteit
Positieve gedachten horen bij de libel. Met een libel als totem is het dus ook niet de bedoeling om zware, donkere en heftige veranderingen op te zoeken. Het doel is juist om op een speelse en vrolijke manier je emoties te onderzoeken en authenticiteit na te streven. In alles is positiviteit te vinden, ook al moet je soms goed zoeken. Een libel leeft niet lang en staat daarmee ook symbool voor het vol omarmen van het leven. Probeer er alles uit te halen wat erin zit. Dankbaarheid voor al het moois dat op je pad komt en de lessen die je leert, helpen je hierbij.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.