Laura Broeders: +316-52668699              AGB-code 90105768

Oprichtster van Staatsie Vivere tevens collumbehandelaar , massage en detoxspecialist.

Deze droom is al op jonge leeftijd gewekt. Altijd een grote interesse gehad in de alternatieve geneeswijze, ivm lichamelijke klachten waar ik op jonge leeftijd “last” van had. Ben er in die periode achter gekomen dat er niet alleen naar de klacht gekeken moest worden maar ook naar waar het vandaan komt.
Heb 7 jaar in een natuur/reform winkel gewerkt, waar ik veel heb mogen leren over de gezondheid.
Vanaf 19-07-2012 heb ik mijn eigen massagepraktijk. Mijn specialiteiten zijn de Collumbehandeling, Klassieke massage, Holistisch energetische ontspanningsmassage,Triggerpoint therapie, Cupping therapie, Hoofdpijnmassage, Fibro massage, Rugpijn massage, Quantum touch en Acces Consciousness. 
01-09-2014 Is de datum dat mijn droom in vervulling is gegaan.
We hebben een mooi team waardoor we sterk staan om u met de gezondheid te helpen/ ondersteunen.

 

Jose Bussem: +316-50564688

Na het VWO heb ik in diverse functies gewerkt en me bezig gehouden met het stichten van een gezin. Toen onze jongste spruit naar school ging ben ik in zwembad de IJzeren man in Weert gaan werken als zwemonderwijzeres en coördinator aquasportief. Vanuit het gevoel dat je je talenten moet benutten de opleiding paranormaal energetisch therapeut gevolgd aan de Academie voor Natuurgeneeskunde Zuid-Nederland, hier heb ik ook de opleiding tot klassiek homeopaat gevolgd, waarvan ik in 2006 afgestudeerd ben.
Buiten energetisch therapie en klassieke homeopathie maak ik in mijn praktijk gebruik van psychometrie, bloesemremedies, fythotherapie en meditatie technieken.

 

Ester Alofs: +316-11628336

Binnen Staatsie Vivere ben ik actief als (neurologisch) muziektherapeut. Na 15 jaar werk binnen grote zorgorganisaties, werk ik sinds 2014 in ook in mijn eigen praktijk. Muziek kan diep raken en heeft invloed op emoties en stemming. Muziektherapie maakt hier gebruik van, onder andere door middel van improvisatie, het uitvoeren van bestaande muziek, het luisteren naar muziek en het gebruik van de stem. Deze werkvormen bieden nieuwe mogelijkheden tot interactie en expressie.

Binnen muziektherapie is het gesprek niet het belangrijkste middel. Je hoeft niet muzikaal te zijn. Het draait om het doen, de ervaring en de verandering die het teweeg brengt. Voor wie kan ik iets betekenen? Zit je niet goed in je vel of te veel in je hoofd? Pieker je veel, is je stemming niet zo best of zit je in een burn-out? Dan kan ik wellicht iets voor je betekenen. Maar ik ben er ook voor kinderen met leer- of ontwikkelingsproblemen. Ik bied trajecten in rouw- en verliesthema’s. Je kunt hierbij denken aan het verwerken van het verlies van dierbaren, je gezondheid, baan of relatie. Verder werk ik met volwassenen en ouderen met neurologische problemen, zoals dementie, Parkinson en na een hersenbloeding. En dan nog de gezonde 55+ die zo fit en alert mogelijk oud wil worden.

 

Ik ben aangesloten bij de FVB (Federatie voor Vaktherapeutische Beroepen), de NVvMT (Nederlandse Vereniging voor Muziektherapie) en ben kwaliteit geregistreerd binnen het Register Vaktherapie. Verder bied ik RGM-training en ben aangesloten bij RGM-Nederland.

Medio september gaat mijn website de lucht in, daar is dan uitgebreidere informatie te vinden. www.esmajeur.nl